Passa al contingut principal

La noche fenomenal, de Javier Pérez Andújar


JAVIER PÉREZ ANDÚJAR (St. Adrià,1965)
És un escriptor, que ha escrit tant novel·les com assaig, ha fet de traductor, de redactor de revista, ha participat en programes literaris en TV i ràdio, ha fet d'editor... És un amant de la novel·la popular, en totes les seves manifestacions... Però sobretot, és un escriptor de barri.

Sinopsi

L'equip d'un programa de televisió dedicat als fenomens paranormals descobreix que uns fets anòmals, fins llavors mai registrats, es fan realitat a la mateixa Barcelona des de la qual emet. Al mateix temps la ciutat és assotada sísmicament per la meteorologia i per la sobtada irrupció de personatges procedents d'una altra Barcelona, que vénen a demanar-los auxili als integrants de La noche fenomenal, que així és com es diu el programa d'aquest grup d'amics.

Si no coneixíeu a l'autor abans, aquesta serà una molt bona oportunitat. La noche fenomenal  és el seu últim llibre, però té d'altres fantàstics: Paseos con mi madre, Catalanes todos... i un molt d'especial: Francisco González Ledesma i Javier Pérez Andújar, que transcriu unes converses entre els dos autors. Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Busques un regal diferent? Regala Cultura

 

Biblioteca tancada per obres