Passa al contingut principal

Carnet


La realització del carnet de la biblioteca, així com la majoria dels serveis, són gratuïts (això sí, si es perd el carnet i es demana un duplicat del carnet, s'ha d'abonar el preu públic estipulat). L'ús del carnet és personal i intransferible i suposa l'acceptació de la Normativa reguladora per a l'obtenció del carnet d'usuari de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona i l'ús dels serveis bibliotecaris vinculats.
També podeu descarregar-vos l'aplicació per al mòbil que us permet tenir la versió del carnet de la biblioteca totalment operativa.

MENORS DE 14 ANYS


Per poder fer-se el carnet de la biblioteca, els menors de 14 anys han de venir acompanyats pel pare, mare o tutor legal i hauran d'omplir una autorització a la biblioteca.


EN LÍNIA


El carnet de la biblioteca també es pot sol·licitar des de la web: només cal omplir un formulari i especificar a quina biblioteca el voleu recollir. Podeu trobar el formulari a la Biblioteca Virtual.
En el moment de passar a recollir el carnet, haureu de portar la documentació adient que es demana en cada cas segons sigueu ciutadans espanyols, comunitaris o no comunitaris.
Recordeu que els carnets són personals i intransferibles i que us heu de posar en contacte amb la biblioteca en cas de canvi d'adreça, pèrdua o robatori del carnet.


CARNET COM A ENTITAT


La biblioteca de Vallirana també ofereix el carnet de la biblioteca a qualsevol entitat del municipi (escoles, associacions, esplais, etc.) que ho demani. Amb aquest carnet, les entitats gaudiran d'unes condicions especials de préstec: préstec a demanda (quantitat, temps, temàtic...).


Amb el carnet podràs: • Accedir als tràmits en línia de la Biblioteca Virtual on podreus consultar i modificar el vostre espai personal, renovar i reservar documents, reservar un ordinador d'Internet i +, activar el vostre historial de préstec...
 • Emportar-vos en préstec tot tipus de documents (llibres, revistes, CD, DVD) que es trobin a la biblioteca i fer servir el Préstec Interbibliotecari per accedir als d'altres biblioteques.
 • Accedir gratuïtament a Internet.
 • Utilitzar les zones wifi per connectar-te a Internet.
 • Agafar en préstec una tauleta
 • Imprimir des del teu equip (mòbil, tauleta, portàtil).
 • Apuntar-te a nombroses activitats que realitza la biblioteca: clubs de lectura, tallers i xerrades, entre d'altres.
 • I a més a més, un munt d'avantatges, com descomptes en botigues, museus, llibreries, entrades a espectacles.... Podeu consultar tota l'oferta a: http://bibliotecavirtual.diba.cat/avantatges-del-carnet
 • Comentaris

  Entrades populars d'aquest blog

  Biblioteca tancada per obres

   

  Episodis de guerra, entorn de pau, de Francesc Ollé

  Aquest llibre fa un recorregut complet i necessari per la vida política i social de la Vallirana d'aquells anys especialment convulsos amb una descripció objectiva. Temes com la Segona República, els Fets d'Octubre de 1934 i molt especialment la Guerra Civil, el Comitè, la fossa, les col·lectivitzacions, l'Església, les víctimes, la postguerra, etc., són descrits des del punt de vista de la singularitat local partint de la informació, tant d'arxius i publicacions com de la memòria oral dels protagonistes.  Així, ens parlarà de la figura d'en José Fèlix Alsina, qui fora cap del Comitè Revolucionari davant l'aixecament militar de 1936 i que va ser una figura important per als valliranencs i valliranenques d'aquesta època. Francesc Ollé, membre de l'Associació Amics de Vallirana i del Centre d'Estudis Comarcals del Baix Llobregat, és l'autor d'aquest llibre i de molts altres sobre Vallirana, que pots demanar a la nostra biblioteca. Info

  Chavela, de Catherine Gund i Daresha Kyi (DVD)

  "¿Realmente Chavela se metía en las habitaciones de mujeres como Ava Gadner por la noche para robárselas a sus maridos? ¿Armaba una pistola a veces sólo por diversión? ¿Tenía épicas charlas bebiendo con amigos que comenzaban un viernes y terminaban el miércoles siguiente? ¿Pasó un año viviendo con Frida Khalo teniendo un romance apasionado con ella? El viaje alegre, doloroso, musical y profundamente espiritual de Chavela hacia la autoaceptación es el el corazón y el alma de este documental. Un detenido retrato de una mujer que se atrevió a vestir, hablar, cantar y soñar una vida propia y única." Amb aquesta sinopsi...es pot dir res més per recomanar aquesta pel·lícula?? Fitxa de la pel·lícula: Títol Chavela [enregistrament vídeo] : cantante, luchadora, símbolo / una película de Catherine Gund y Daresha Kyi Publicació Madrid : Karma, DL 2017 Descripció 1 disc òptic (DVD) : col., so Nota Durada: 89 min Realitzat el 2017