Passa al contingut principal

Préstec

Amb el carnet de la Xarxa de Biblioteques de la Diputació de Barcelona us podeu emportar en préstec un total de 30 documents durant 30 dies.
                                              
Recordeu també, que la responsabilitat d'ús d'aquest carnet de menors de 18 anys correspon a la mare, pare o tutor.
A més a més, els nostres usuaris poden utilitzar el servei de Préstec Interbibliotecari per demanar documents d'una altra biblioteca de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Província de Barcelona.

RETARDS


Avís de cortesia

Si heu proporcionat una adreça electrònica, la biblioteca us avisarà cinc dies abans del venciment dels documents, mitjançant un correu, per recordar-vos que heu d'efectuar el retorn o renovar-los.

Què passa si no els tornem a temps? 
Si excediu el termini de retorn d'un document, us enviarem tres avisos (als 7, 14 i 21 dies) per correu electrònic. Si no heu proporcionat la vostra adreça electrònica, la biblioteca us avisarà per telèfon.
Si no retorneu els documents en la data indicada, rebreu punts de penalització. Els punts de penalització són punts que s'acumulen al registre d'usuari per retornar un document prestat fora del termini establert. S'adjudica un punt per cada document i dia de retard i es començarà a contar des del primer dia de retard del document. 
Hi ha alguna sanció?
Les sancions s'aplicaran en el moment que es retornin els documents endarrerits. El bloqueig del carnet és de 15 dies naturals per cada 50 punts de penalització acumulats, a raó d'un punt per dia i document (per exemple: un usuari que retorna 10 documents amb 20 dies de retard suma 200 punts. Per tant té: 50+50+50+50. Això significarà quatre trams de 15 dies: dos mesos amb el carnet bloquejat). Passat aquest temps, el carnet tornarà a estar operatiu.

RENOVACIONS

Si necessiteu més temps del ja establert, podeu sol·licitar fins a tres renovacions sempre que no hi hagi cap reserva del document per part d'un altre usuari. És molt important respectar el termini de préstec en tots els documents. Podeu realitzar les renovacions per telèfon, mail o des dels "Tràmits en línia".

RESERVES

Si esteu interessats en un document que tingui un altre usuari, ens podeu sol·licitar una reserva i us avisarem quan el pugueu recollir.
Les reserves es poden fer mitjançant el catàleg Aladí o mitjançant la teva biblioteca (presencialment o per telèfon).
Si no podeu passar a buscar la vostra reserva, també podeu autoritzar algú amb un imprès que podeu recollir a la biblioteca.

préstec interbibliotecari

Si el document que us interessa no el tenim a la biblioteca o no està disponible, sempre podeu reservar l'exemplar d'una altra biblioteca. Aquest servei no té cost i permet disposar de qualsevol document disponible, de qualsevol biblioteca de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona, en un termini mitjà de 10 dies.


 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Biblioteca tancada per obres

 

Episodis de guerra, entorn de pau, de Francesc Ollé

Aquest llibre fa un recorregut complet i necessari per la vida política i social de la Vallirana d'aquells anys especialment convulsos amb una descripció objectiva. Temes com la Segona República, els Fets d'Octubre de 1934 i molt especialment la Guerra Civil, el Comitè, la fossa, les col·lectivitzacions, l'Església, les víctimes, la postguerra, etc., són descrits des del punt de vista de la singularitat local partint de la informació, tant d'arxius i publicacions com de la memòria oral dels protagonistes.  Així, ens parlarà de la figura d'en José Fèlix Alsina, qui fora cap del Comitè Revolucionari davant l'aixecament militar de 1936 i que va ser una figura important per als valliranencs i valliranenques d'aquesta època. Francesc Ollé, membre de l'Associació Amics de Vallirana i del Centre d'Estudis Comarcals del Baix Llobregat, és l'autor d'aquest llibre i de molts altres sobre Vallirana, que pots demanar a la nostra biblioteca. Info

Chavela, de Catherine Gund i Daresha Kyi (DVD)

"¿Realmente Chavela se metía en las habitaciones de mujeres como Ava Gadner por la noche para robárselas a sus maridos? ¿Armaba una pistola a veces sólo por diversión? ¿Tenía épicas charlas bebiendo con amigos que comenzaban un viernes y terminaban el miércoles siguiente? ¿Pasó un año viviendo con Frida Khalo teniendo un romance apasionado con ella? El viaje alegre, doloroso, musical y profundamente espiritual de Chavela hacia la autoaceptación es el el corazón y el alma de este documental. Un detenido retrato de una mujer que se atrevió a vestir, hablar, cantar y soñar una vida propia y única." Amb aquesta sinopsi...es pot dir res més per recomanar aquesta pel·lícula?? Fitxa de la pel·lícula: Títol Chavela [enregistrament vídeo] : cantante, luchadora, símbolo / una película de Catherine Gund y Daresha Kyi Publicació Madrid : Karma, DL 2017 Descripció 1 disc òptic (DVD) : col., so Nota Durada: 89 min Realitzat el 2017